Matematik

Integralregning.

08. november 2006 af electronica_ME (Slettet)
Jeg skal integrere:

f(x)=cos(x)-cos(2x)dx

Det er så lang tid siden at jeg har haft det, så jeg aner ikke hvordan jeg skal gribe det sidste led an. Hvordan er det man integrerer en sammensat funktion??

Kan nogen give et hint?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af mathon

S (cos(x)-cos(2x))dx

S cos(x)dx - S cos(2x)dx....


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2006 af mathon

S cos(x)dx - S cos(2x)dx

sin(x) - 1/2*sin(2x)+k

Svar #3
08. november 2006 af electronica_ME (Slettet)

Ja men hvordan integrerer jeg cos(2x)? Det er der problemet ligger ;)

Svar #4
08. november 2006 af electronica_ME (Slettet)

Ok. Tak. ´Vil du forklare hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2006 af mathon

S cos(2x)dx = 1/2*S cos(2x)d(2x) = 1/2*sin(2x)

Skriv et svar til: Integralregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.