Matematik

Mat'Problem

08. november 2006 af Sannaen (Slettet)
The solution of the equation x^2+4x=0 are identical to the solution of 3x^2+12=0. True or false?

Jeg tror ikke det er sandt, har prøvet dem i en graf men er squ ikke sikker... /:

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

True, du kan jo divider med 3 i ligningen 3x^2+12=0 og du vil få det samme som første ligning

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2006 af mathon

x^2+4x=0
eller

x(x+4)=0, som ifølge 0-reglen har løsningerne 0 og -4

3x^2+12=0
eller
x^2+4=0 hvor x^2+4, da min{x^2+4}=4, aldrig kan blive = 0 med grundmængden R

...so FALSE, som du havde "anet" dig til eller hvad?

Svar #3
08. november 2006 af Sannaen (Slettet)

er helt forvirret nu hehe

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

#2ahhh.. havde overset, at der ikke stod 12x , sorry

Svar #5
08. november 2006 af Sannaen (Slettet)

ærm... /: Er virkelig ikk helt med

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

følg #2

Svar #7
08. november 2006 af Sannaen (Slettet)

denne forstår jeg ikke helt, jeg kan sagtens få 0

3x^2+12=0
eller
x^2+4=0 hvor x^2+4, da min{x^2+4}=4, aldrig kan blive = 0 med grundmængden R

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2006 af Duffy

x^2+4x=0 are identical to the solution of 3x^2+12=0. Svaret er "false".

Men hvis det er at du har skrevet forkert og i virkeligheden mener:

x^2+4x=0 are identical to the solution of 3x^2+12x=0. er svaret "True".



Duffy


Svar #9
09. november 2006 af Sannaen (Slettet)

ii 1000 Tak ! Jeg havde nemlig skrevet forkert !!!

Skriv et svar til: Mat'Problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.