Matematik
Differentialligninger
09. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hey..
Nogen der kan se hvordan man kommer fra at:
dy/y = 2 dx => ln(y) = 2*x + k ??
Tak!
Nogen der kan se hvordan man kommer fra at:
dy/y = 2 dx => ln(y) = 2*x + k ??
Tak!
Svar #1
09. november 2006 af Lurch (Slettet)
yes, du integerer på begge sider af lighedstegnet.
dvs finder integralet af
int(1/y) dy og int(2x) dx
dvs finder integralet af
int(1/y) dy og int(2x) dx
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
