Matematik
DIFFERENTIALLIGNING
09. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hov.. HAvde skrevet forkert før, den rigtige er :
Undersøg om funktionen k(x)= 3h(x) + 7 er løsning til h(x): dy/dx= y + 3.
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
jeg er selv nået til at:
(3y+7)' = 3y+7+3 .. Men kan ikke komme videre
Undersøg om funktionen k(x)= 3h(x) + 7 er løsning til h(x): dy/dx= y + 3.
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
jeg er selv nået til at:
(3y+7)' = 3y+7+3 .. Men kan ikke komme videre
Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNING
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
