Fysik
Halveringstykkelse for bly
10. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
der står i min opgave at
tabelværdien for halveringstykkelse kan bestemmes på grafen¨side 216 i databogen ( som er 6,5)
beregn afvigelsen (i procent) og forklar hvad den evt kan skyldes
skal man så regne sådan til den her formel
log(1/2)
x1/2 = ------
Log(a)
0,5/6,5*100=7,69
skal den bagefter samlignes med halvringstykkelse tal
håber får svar
der står i min opgave at
tabelværdien for halveringstykkelse kan bestemmes på grafen¨side 216 i databogen ( som er 6,5)
beregn afvigelsen (i procent) og forklar hvad den evt kan skyldes
skal man så regne sådan til den her formel
log(1/2)
x1/2 = ------
Log(a)
0,5/6,5*100=7,69
skal den bagefter samlignes med halvringstykkelse tal
håber får svar
Svar #1
10. november 2006 af McMaster (Slettet)
Umiddelbart skal du jo nok sammenligne med dine egne tal! Har du ikke lavet dette forsøg? Her tænkes måske nok den afvigelse, som du får i forhold til tabelværdien - altså
( Tabelværdi - dit tal) / Tabelværdi
( Tabelværdi - dit tal) / Tabelværdi
Skriv et svar til: Halveringstykkelse for bly
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
