Matematik
Diff.ligning
10. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hej der ude..
Kan ikke rigtig komme igang med denne opgave. Hvordan løser jeg den?
Om en funktion f(x) oplyses at den er løsning til differentialligningen y'=y+3(*) og at h'(0)=2.
Bestem en forskrift for f .
Undersøg om funktionen g(x)=3*f(x)+6 er løsning til differentialligningen (*).
Mange tak
Kan ikke rigtig komme igang med denne opgave. Hvordan løser jeg den?
Om en funktion f(x) oplyses at den er løsning til differentialligningen y'=y+3(*) og at h'(0)=2.
Bestem en forskrift for f .
Undersøg om funktionen g(x)=3*f(x)+6 er løsning til differentialligningen (*).
Mange tak
Svar #1
11. november 2006 af Ronson76 (Slettet)
Kadafi,
Du opretter gang på gang en ny tråd med præcist det samme indhold, fordi folk ikke lige har formået eller haft tid til at svare på dit indlæg. Denne handling har efterhånden fået tildelt navnet "spamming" her på sitet, og for at sige det som det er, så er det dødhamrende irriterende.
Hvad får dig til at tro, at dit første indlæg ikke bliver set? Find evt. ud hvad folk mener om spamming på dette https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=277017.
Du opretter gang på gang en ny tråd med præcist det samme indhold, fordi folk ikke lige har formået eller haft tid til at svare på dit indlæg. Denne handling har efterhånden fået tildelt navnet "spamming" her på sitet, og for at sige det som det er, så er det dødhamrende irriterende.
Hvad får dig til at tro, at dit første indlæg ikke bliver set? Find evt. ud hvad folk mener om spamming på dette https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=277017.
Skriv et svar til: Diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
