Matematik
Indekstal
12. november 2006 af
Rixer (Slettet)
http://peecee.dk/?id=11748
Ø2 - ø4
ø2
b) 498000000/441000000*100 = 112,9
c) 84-66,1 = 17,9
17,9/66,1*100 = 27 %
66,1-54,9 = 11,2
11,2/66,1*100 = 16,9 %
d) 100/54,9*100 = 182,1493
84/54,9*100 = 153,0054645
66,1/54,9*100 = 120,4007286
ø3 Den kan jeg desværre ikke finde ud af.. Kan I hjælpe mig med den.
Så kan jeg tage ø4
a
b
c
bagefter..
Ø2 - ø4
ø2
b) 498000000/441000000*100 = 112,9
c) 84-66,1 = 17,9
17,9/66,1*100 = 27 %
66,1-54,9 = 11,2
11,2/66,1*100 = 16,9 %
d) 100/54,9*100 = 182,1493
84/54,9*100 = 153,0054645
66,1/54,9*100 = 120,4007286
ø3 Den kan jeg desværre ikke finde ud af.. Kan I hjælpe mig med den.
Så kan jeg tage ø4
a
b
c
bagefter..
Skriv et svar til: Indekstal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
