Matematik
Hjælp til TI-89
12. november 2006 af
Gyldenbær (Slettet)
Hej.
Jeg har fået en opgave, som lyder således:
Skitsér ved hjælp af grafregneren grafer for f(x) = 23 * 1,07^x og g(x) = 14 * 1,32^x
Problemet er bare, at jeg ikke kan huske hvordan man laver grafer på TI-89. Nogle, der kan forklare mig det?
Jeg har fået en opgave, som lyder således:
Skitsér ved hjælp af grafregneren grafer for f(x) = 23 * 1,07^x og g(x) = 14 * 1,32^x
Problemet er bare, at jeg ikke kan huske hvordan man laver grafer på TI-89. Nogle, der kan forklare mig det?
Svar #1
12. november 2006 af allan_sim
#0.
Ruder-F1 giver dig menuen Y=. Her indtaster du forskrifterne i hver deres linje, hvorefter du trykker Ruder-F3 (Graph).
Ruder-F1 giver dig menuen Y=. Her indtaster du forskrifterne i hver deres linje, hvorefter du trykker Ruder-F3 (Graph).
Svar #2
12. november 2006 af Gyldenbær (Slettet)
Arh, okay. Jeg prøvede også det før, men der kom bare ikke noget frem. Nu har jeg fået begge streger frem. Tak :-)
Skriv et svar til: Hjælp til TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
