Matematik
Komplekse tal
12. november 2006 af
me_strix (Slettet)
Hej..
Jeg har fået en opgave som lyder:
Løs givne ligningssystem inden for C:
x+iy=4+4i
ix-y=-4+3i
Jeg har brugt determinanten for ligningssystemet dvs. (x,y)=(D1/D,D2/D). Problemet er, at jeg får D=0.. Kan nogen plzz hjælpe mig??
Jeg har fået en opgave som lyder:
Løs givne ligningssystem inden for C:
x+iy=4+4i
ix-y=-4+3i
Jeg har brugt determinanten for ligningssystemet dvs. (x,y)=(D1/D,D2/D). Problemet er, at jeg får D=0.. Kan nogen plzz hjælpe mig??
Svar #3
12. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Hvis du vil skive det op sådan, skal du bruge ``den tomme mængde''-tegnet, der mest af alt minder om et stort Ø. Personligt ville jeg bare skrive ``ligningssystemet har ingen løsninger''.
Hvis du vil skive det op sådan, skal du bruge ``den tomme mængde''-tegnet, der mest af alt minder om et stort Ø. Personligt ville jeg bare skrive ``ligningssystemet har ingen løsninger''.
Svar #5
12. november 2006 af Darwin (Slettet)
NB
En 0-determinant implicerer ikke nødvendigvis, at løsningsmængden er Ø. Der kunne være oo mange løsninger.
En 0-determinant implicerer ikke nødvendigvis, at løsningsmængden er Ø. Der kunne være oo mange løsninger.
Skriv et svar til: Komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
