Matematik
sinus
12. november 2006 af
Chimmi (Slettet)
f(x) =2*sin((x-pi)/2) + 2
0 = 2*sin((x-pi)/2) + 2
sin((x-pi)/2)=-2/2=-1
sin((x-pi)/2)=-1
(x-pi)/2=3/2*pi, x€[0;4*pi]
hvoraf
du beregner mulige x-værdier,
---- Hvor bliver sinus af i den sidste del? Er der nogen der kan fortælle mig det..?
0 = 2*sin((x-pi)/2) + 2
sin((x-pi)/2)=-2/2=-1
sin((x-pi)/2)=-1
(x-pi)/2=3/2*pi, x€[0;4*pi]
hvoraf
du beregner mulige x-værdier,
---- Hvor bliver sinus af i den sidste del? Er der nogen der kan fortælle mig det..?
Skriv et svar til: sinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
