Matematik
Hjælp
13. november 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Vis, at a/(b+(c/d)) = ad / c+ bd og at (1/a+1/b)/(1/c+1/d) = cd(a+b) / ab(c+d)
Nogen som kan forklare/hjælp mig med denne opgave ?
På forhånd tak.
Vis, at a/(b+(c/d)) = ad / c+ bd og at (1/a+1/b)/(1/c+1/d) = cd(a+b) / ab(c+d)
Nogen som kan forklare/hjælp mig med denne opgave ?
På forhånd tak.
Svar #2
13. november 2006 af Lurch (Slettet)
pas på de parenteser igen!
a/(b+(c/d)) = ad/(c + bd) er korrekt
a/(b+(c/d)) = ad / c+ bd er IKKE korrekt
a/(b+(c/d)) = ad/(c + bd) er korrekt
a/(b+(c/d)) = ad / c+ bd er IKKE korrekt
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
