Matematik

Isoler

13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)
Nogen flinke kloge hoveder der hurtigt lige kan isolerer 1/u = 1/Hh + B/k + 1/Hc ? Gerne med mellemregninger.. jeg vil blive monster lykkelig.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2006 af tobeornottobe (Slettet)

hvad er det du vil have til at stå alene... Er det u??

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2006 af tobeornottobe (Slettet)

hvad er det du vil have til at stå alene... Er det u??

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2006 af tobeornottobe (Slettet)

Du kan bre bytte om mellem tælleren og nærvner på alle led:


u = Hh + K/B + HC

Svar #4
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

Det er k.. dum fejl fra min side af..

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

#3 - DET MÅ MAN IKKE!

Divider hele højre side op i 1, hvis du vil gøre 1/u om til u

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2006 af tobeornottobe (Slettet)

K = (U - Hc - Hh) * B

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

Hvad skal isoleres?

Svar #8
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

En der kan vise hvordan det skal gøres.. vil nemlig gerne have kørt det ind i hovedet...

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

det er svært at hjælpe dig, hvis du ikke formulerer din problem. Hvad skal isoleres og beregnes?

Svar #10
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

Jamen k skal isoleres i min sætning 1/u = 1/Hh + B/k + 1/Hc ...

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

Flyt B/k fra højre side til venstre side.
Flyt 1/u fra venstre side til højre side.

Herefter inverteres brøken på begge sider.

Svar #12
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

Hmmm... den fik jeg ikke helt fat i..
1/u = 1/Hh + B/k + 1/Hc
og så B/K til venstre:
B/K * 1/u = 1/Hh + 1/Hc
og så 1/u til højre?
og hvad mener du med inverteres... kender ikke det udtryk..

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

Nej. du skal addere og substrahere. Ikke noget med at gange og dividere endnu.

Svar #14
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

Puha... Kan du prøve at vise hvordan du vil lave mellemregningerne?
For jeg er godt nok ikke med..

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

Du får lige først omskrivning:

-B/k = 1/Hh + 1/Hc - 1/u

Svar #16
13. november 2006 af Yaro Yaro (Slettet)

og hvordan fjerner du så B fra K.. det skal jo skilles ad..

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

hvad sker der, hvis ud gangger på sider med -k ?

Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.