Matematik

Trekanter

13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)
Hej, har en trekant jeg skal finde vinkel A på, jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre med det.. jeg har dette oplyst:

AB = 665,64

BD = 15

Vinkel B = 86 grader

har et link til trekanten.
http://brahe.esh.dk/~2102gv/

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

- Find AC med cosinusrelationen.

- Find vinkel A og C med cosinusrelationen. (Evt. kan den ene vinkel findes ved at trække de to andre vinkler fra 180 grader.)


Svar #2
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

hmm glemte at skrive det hele. jeg skal finde vinkel A til den grå trekant... alle de andre tal har jeg fundet.. har ikke skrevet dem ind på den der trekant da jeg kun havde brug for den grå, som jeg har vinkel B af, og side længden DB som er de 15 og så har jeg side længden AB som er 665,64..

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2006 af Sentinox (Slettet)

Linket virker ikke...
Er det en retvinklet trekant?

I såfald benyttes at summen af vinkler er 180 grader og du kender en på 90 grader og en på 86 grader.

Hvis det ikke er en retvinklet trekant skal du ud i cosinus relationerne for en vilkårlig trekant, se linket...

http://en.wikipedia.org/wiki/Triangle

//Sentinox

Svar #4
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

okay? hmm den er ikke tetvinklet.. for ellers havde jeg jo lavet den.. men besynderligt linket ikke virker:S bruger du Firefox???

Svar #5
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

retvinklet*

Svar #6
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

#3

den er ligesom den der Scalene...

Svar #7
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

hmm ???????

Svar #8
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

er der nogen der overhovedet kan se den trekant??

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. november 2006 af Mariposa88 (Slettet)

#8

Nej... Du må prøve at smide et andet link, hvis det er

Svar #10
13. november 2006 af Gabi aka Gabi (Slettet)

det virkede ellers fint igår...

Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.