Matematik

Afrund til 1 decimal

13. november 2006 af afsharkizi (Slettet)
22. 3,45 =

23. 17,895 =

Afrund til helt antal millioner
748123000 =

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Har du selv et bud?

Svar #2
13. november 2006 af afsharkizi (Slettet)

Nej ... Faktisk ikke er gået i helt stå

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Afrunding er når man fjerner decimaler fra et tal.

Når der afrundes skal man kigge på tallet bag det tal man vil runde op til. Det vil sige at hvis der afrundes til to decimaler, skal man kigge på decimal nummer tre. Vil man afrunde til helt antal tusinder skal man kigge på hundredernes plads.

Hvis tallet man kigger på er 5 eller over, så skal der adderes 1 til tallet man vil runde op til. Hvis tallet man kigger på er 4 eller mindre, skal man ikke ændre på det tal man vil runde op til.

3,45 giver således 3,5

17,895 giver 18,0

748123000 giver 7000000

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2006 af sapiens (Slettet)

#3 uha, nogle af dem der ser da lidt farlige ud :p

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

:)

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Doh! 17,895 giver selfølgelig 17,9

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2006 af fixer (Slettet)

Der er en fejl i de hidtil oplyste resultater. Find den selv.

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

70000000* (7 nuller!) My Bad. Det er svært at holde styr på alle de nuller.

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. november 2006 af PinQoo (Slettet)

stadig en fejl, læs opgaven igen :D

Skriv et svar til: Afrund til 1 decimal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.