Matematik
computerskærme
14. november 2006 af
Malika (Slettet)
Hej,, skal have hjælpe til en opgave....
Peter lejer e forretning til salg af computerskærme. Lejen af forretningen samt alle udgifter til forretningen
udgør kr. 16.400 pr. måned. Hver computerskærm koster kr. 600 i indkøb. Peter sælger skærmene til en pris på
kr. 1500 pr. styk.
1. Opstil et udtryk for de månedlige udgifter for Peter U ved inkøb af c skærme.
2. Hvor meget koster indkøb af 120 skærme på en måned?
3. Hvor mange skærme kan Peter købe på en måned for kr. 45.000?
4. Hvor mange skærme skal Peter mindst sælge pr. måned for at indtægterne overstiger udgifterne?
Er det rigtigt??
1. ?
2.120 * 600 = 72000 kr.
3. 45000 / 600 = 75 Skærme
4. ?
På forhånd tak....:)
Peter lejer e forretning til salg af computerskærme. Lejen af forretningen samt alle udgifter til forretningen
udgør kr. 16.400 pr. måned. Hver computerskærm koster kr. 600 i indkøb. Peter sælger skærmene til en pris på
kr. 1500 pr. styk.
1. Opstil et udtryk for de månedlige udgifter for Peter U ved inkøb af c skærme.
2. Hvor meget koster indkøb af 120 skærme på en måned?
3. Hvor mange skærme kan Peter købe på en måned for kr. 45.000?
4. Hvor mange skærme skal Peter mindst sælge pr. måned for at indtægterne overstiger udgifterne?
Er det rigtigt??
1. ?
2.120 * 600 = 72000 kr.
3. 45000 / 600 = 75 Skærme
4. ?
På forhånd tak....:)
Svar #1
14. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)
1. 16400kr + 600*c = y, hvor y er den månedlig udgift Peter U skal betale, ved indkøb af c-antal skærme.
4. Opstil et udtryk for PEters indtægt og udgift
4. Opstil et udtryk for PEters indtægt og udgift
Svar #2
14. november 2006 af Malika (Slettet)
#1
skal jeg bare skrive det sådan, er det svaret?
1. 16400kr + 600*c = y, hvor y er den månedlig udgift Peter U skal betale, ved indkøb af c-antal skærme.
Er 3 og 4 rigtig???
skal jeg bare skrive det sådan, er det svaret?
1. 16400kr + 600*c = y, hvor y er den månedlig udgift Peter U skal betale, ved indkøb af c-antal skærme.
Er 3 og 4 rigtig???
Skriv et svar til: computerskærme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
