Matematik
Rentesregning
14. november 2006 af
ole.hj (Slettet)
Er der nogle som kan hjælpe mig
jeg sidder med en opgave, jeg skal udregne den månedlige ydelse
Jeg låner 10.000 kr til 1% pr. måened i 24 måneder, hvad er den månedelige ydelse?
Hvilken formel skal jeg bruge, og hvordan skal jeg regne det ud.
jeg sidder med en opgave, jeg skal udregne den månedlige ydelse
Jeg låner 10.000 kr til 1% pr. måened i 24 måneder, hvad er den månedelige ydelse?
Hvilken formel skal jeg bruge, og hvordan skal jeg regne det ud.
Svar #1
14. november 2006 af DWT (Slettet)
Renters rente
Kn=Ko*(1+r)^n
Ko er startkapitalen, r er rentefoden og n er antal terminer
Så skulle den være hjemme
Kn=Ko*(1+r)^n
Ko er startkapitalen, r er rentefoden og n er antal terminer
Så skulle den være hjemme
Svar #2
16. november 2006 af bluegambler (Slettet)
y = (G*x)/(1 - (1 + x)^(-n))
G = Gæld i alt
y = ydelse pr termin
x = rentefoden
n = Antal terminer
G = Gæld i alt
y = ydelse pr termin
x = rentefoden
n = Antal terminer
Skriv et svar til: Rentesregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
