Matematik

h'(x)....hjælp...

01. marts 2004 af 220986 (Slettet)
Hej...
jeg skal differentiere følgende funktion;
h(x)=kvr(1-sin^2x)
hvordan gøres dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2004 af And(en) (Slettet)

det afhænger af hvad k, v og r betegner... kan du uddybe det?

Svar #2
01. marts 2004 af 220986 (Slettet)

kvadratrod....

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

h(x)=(1-sin(x)^2)^(1/2)=cos(x)



h'(x)=-sin(x)

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2004 af Brian (Slettet)

Passer ikke helt :-( ideen er god, men der er noget af det her iriterende definitionsmængde halløj: kvrod returnerer jo aldrig noget negativt, så i det mindste for nogle x'er er det IKKE rigtigt, at h(x)=(1-sin(x)^2)^(1/2)=cos(x)...

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Flovt! Du har selvfølgelig helt ret...

Skriv et svar til: h'(x)....hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.