Matematik
polynomer
15. november 2006 af
Karise (Slettet)
Hej er der nogen der kan hjælpe, jeg kan ikke huske hvordan der et med gange regler ved dette stykke.
p(x)=X(x'2+5)(2+x'4)
p(x)=X(x'2+5)(2+x'4)
Svar #1
15. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Mener du følgende?
p(x) = x(x^2+5)(2+x^4)
Start med at gang x'et ind i en af parenteserne (på hvert led!). Derefter ganger du hvert led i den ene parentes på hvert led i den anden parentes.
Jeg ender med
p(x) = x^7 + 5x^5 + 2x^3 + 10x
Mener du følgende?
p(x) = x(x^2+5)(2+x^4)
Start med at gang x'et ind i en af parenteserne (på hvert led!). Derefter ganger du hvert led i den ene parentes på hvert led i den anden parentes.
Jeg ender med
p(x) = x^7 + 5x^5 + 2x^3 + 10x
Skriv et svar til: polynomer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
