Engelsk

oversættelse af 1 sætning HASTER

15. november 2006 af tralalalala (Slettet)
jeg skal oversætte dette: Sidste år gjorde franske forskere et yderst interessant fund

jeg prøvede med:

Last year, French scientists discovered an extremely interesting find

i følge ordbogen)

fund = find

(det at finde) = discover

men hvad hedder (at gøre et fund) for (discover a find) er vel dobbeltkonfekt svarende til (opdage et fund)

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2006 af Seje_Kela (Slettet)

Jo ..
Nu er jeg ikke sikker ..
Men jeg ville bare sige:
Last year French scientists discovered an extremly interesting thing ..

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

At gøre et fund = <i>discover a find</i>.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nu var jeg vist lidt for hurtigt.
Politikens Dansk/Engelsk Ordbog (udg. 1 2004) siger:

gøre et godt fund = make a great find

Svar #4
15. november 2006 af tralalalala (Slettet)

tak, tænkte nok det var noget med to make a find, men hvor hedder (men længere tilbage i tiden...)? (but even before/earlier) er vel for upræcist

Svar #5
15. november 2006 af tralalalala (Slettet)

*havd hedder

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Det hedder bare <u>further back in time</u>. Men du kan godt sige <u>earlier</u> eller <u>in the old days</u> m.m.

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

...eller "I fortiden" --> "in the past"

Svar #8
15. november 2006 af tralalalala (Slettet)

hej, læste at du hjælper i mat)

kan du knække denne her

cirklerne, c1 med centrum (11;-2) og radius 8 og cirklen c2 med centrum (-1;3) og radius 5 skærer hinanden én gang.

hvordan findes dette punkt, altså man kan jo se det grafisk på lommeregneren og hvordan findes hældningskoefficienten til den tangenten i dette punkt?

der er ingen i mat foraet der gider svare :(

Skriv et svar til: oversættelse af 1 sætning HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.