Matematik
Differentialligninger på TI-89
16. november 2006 af
Ronson76 (Slettet)
Jeg indtaster en differentialligning inde i 'Y=' og tegner den ved at trykke 'GRAPH', og linieelementerne dukker fint frem.
Når jeg så trykker F8 for at indtaste begyndelsesværdier, kan jeg også sagtens få den tilhørende funktion tegnet. Men er der en måde hvorpå jeg kan kopiere denne funktion ud til hovedvinduet (HOME), i stedet for i hovedvinduet at skulle "starte forfra" og skrive deSolve(y'=.. osv.?
Når jeg så trykker F8 for at indtaste begyndelsesværdier, kan jeg også sagtens få den tilhørende funktion tegnet. Men er der en måde hvorpå jeg kan kopiere denne funktion ud til hovedvinduet (HOME), i stedet for i hovedvinduet at skulle "starte forfra" og skrive deSolve(y'=.. osv.?
Skriv et svar til: Differentialligninger på TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
