Matematik
Gør rede for...?
18. november 2006 af
Dylle (Slettet)
|Va+Vb| =|Va|+|Vb|
hvad er det så man skal skal man skrive det med tekst eller hvad??
jeg har osse prøvet selv at regne det ud..men er lidt lost..:S
|Va+Vb| = a1+b1*a2+b2
(=) a1b1+a2b2
(=) a1 over a2 + b1 over b2
= |Va|+|Vb|
men det ser meget meget forkert ud.. pls somebody help me..:S
hvad er det så man skal skal man skrive det med tekst eller hvad??
jeg har osse prøvet selv at regne det ud..men er lidt lost..:S
|Va+Vb| = a1+b1*a2+b2
(=) a1b1+a2b2
(=) a1 over a2 + b1 over b2
= |Va|+|Vb|
men det ser meget meget forkert ud.. pls somebody help me..:S
Svar #3
18. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Hvordan beregner du normalt længden af en vektor?
Hvis nu du kalder vektorernes parametre for x1,y1 og x2 og y2
så bruger du bare den almindelige "vektorlængdeformel" og viser, at de to længder (a+b) og (a) + (b) ikke nødvendigvis er den samme.
Hvis nu du kalder vektorernes parametre for x1,y1 og x2 og y2
så bruger du bare den almindelige "vektorlængdeformel" og viser, at de to længder (a+b) og (a) + (b) ikke nødvendigvis er den samme.
Skriv et svar til: Gør rede for...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
