LaTeX
Reducere mellemrum
19. november 2006 af
eightx2 (Slettet)
Med nedenstående kode får jeg et stort mellemrum (vel nok en centimeter eller mere) mellem figuren og den efterfølgende tekst. Hvordan reduceres dette?
-------------------------------
\begin{center}
\begin{figure}[h]
\centering
\includegraphics{xx.pdf}
\caption{tekst tekst}
\end{figure}
\end{center}
Tekst tekst tekst......
-------------------------------
-------------------------------
\begin{center}
\begin{figure}[h]
\centering
\includegraphics{xx.pdf}
\caption{tekst tekst}
\end{figure}
\end{center}
Tekst tekst tekst......
-------------------------------
Svar #1
19. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Kommandoen \vspace med et passende argument kan gøre det.
Kommandoen \vspace med et passende argument kan gøre det.
Skriv et svar til: Reducere mellemrum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
