Matematik

Hjælp

19. november 2006 af skumbanan88 (Slettet)
En parabel med ligning
y=2x^2-8x+c
går gennem punktet P(1,-2)

hvordan finder jeg c?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2006 af Mariposa88 (Slettet)

Du starter med ikke at kalde dit indlæg for "Hjælp".
Men bortset fra det ved jeg intet om parabler...

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2006 af mathon

y=2x^2-8x+c

-2=2*1^2-8*1+c

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2006 af jgthb (Slettet)

#1:
smukt sagt :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2006 af mathon

#3
...sprogvidenskabsmanden smiler "huldsaligt" og lettere nedgørende over en "sprogstresset" kvindes hæsblæsende ytringer...- :)

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.