Matematik

trigonometriske funktioner

20. november 2006 af phonebooth (Slettet)
Jeg har f(t) = 2 • sin(? • t) + 3.. jeg skal bestemme via beregning de værdier af t inden for f(t) = 4 ??
Nogen dr har forstand på det.??

Svar #1
20. november 2006 af phonebooth (Slettet)

f(t) = 2 • sin(? • t) + 3.. dr skulle ha stået pi istedet for ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2006 af mathon

f(t) = 2•sin(pi•t)+3

4 = 2•sin(pi•t)+3

1=2•sin(pi•t)

1/2=sin(pi•t)....som (ved en betragtning af enhedscirklen)

giver

pi•t=pi/6+p*2pi, p€Z,
hvoraf

t = 1/6+2p, p€Z

"1/6 + et lige helt tal", da 2p er lige!




Svar #3
20. november 2006 af phonebooth (Slettet)

taaaak :D..

Skriv et svar til: trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.