Matematik

Svære opgaver

21. november 2006 af Hans4444 (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med disse ligningssystemer:

1) -18x+12y=16
12x-8y=10

2) 15x+24y=765
35x+56y=1971

Hvordan skal jeg gøre især i nr. 1 og hvad skal jeg skrive hvis nr. 2 for jeg til:

105x+168y=5355
105x+168y=5913

PÅ forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2006 af mathon

1)
har du jo fået gennemgået
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=281272

Svar #2
21. november 2006 af Hans4444 (Slettet)

#1:

Dog ikke nr. 2

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

2'eren kan så vidt jeg kan se ikke løses.

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#3.
...Mindsandten har de begge ligniner/linjer 1,5 som hældningskoefficient.

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2006 af mathon



I: 105x+168y=5355
II: 105x+168y=5913

II - I:
0 = 558, hvilket er en absurditet uanset hvilke x'er eller y'er du måtte vælge,
hvoraf

L = Ø

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#4.
1,5 --> -5/8

Svar #7
21. november 2006 af Hans4444 (Slettet)

#6:

Kan I/du ikke sende det i et word-dokument, hvordan I/du ville stille det op, forstår det ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2006 af mathon

...du kan jo selv indsætte de biimplikationspile, du er så glad for at benytte...

...et Word-dokument ville komme til at indeholde nøjagtig SAMME tekst, som du allerede har modtaget!!!...

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. november 2006 af Lurch (Slettet)

#7 Det er vist det man kalder snyd...

Skriv et svar til: Svære opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.