Matematik
diff.ligning
21. november 2006 af
Panthers88 (Slettet)
Hej derude.
Har problemer med følgende opgave:
Om den funktion M, der for et bestemt stof angiver mængden M(t) af den radioaktive isotop til tiden t, atages, at dM/dt= 1-0,29M , samt at M(0)=0.
Bestem en forskrift for M, og bestem M(t -> oo) = lim(t->00) M(t).
Bestem det tidspunkt t, hvor mængden af den radioaktive isotop er nået op på 95% af M(oo).
På forhånd TAK! :)
Har problemer med følgende opgave:
Om den funktion M, der for et bestemt stof angiver mængden M(t) af den radioaktive isotop til tiden t, atages, at dM/dt= 1-0,29M , samt at M(0)=0.
Bestem en forskrift for M, og bestem M(t -> oo) = lim(t->00) M(t).
Bestem det tidspunkt t, hvor mængden af den radioaktive isotop er nået op på 95% af M(oo).
På forhånd TAK! :)
Skriv et svar til: diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
