Matematik
"Gåde"
21. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
11.) Write each of the following functions using mathematical notation.
(a) The input is multiplied by 7.
(b) Five times square of the input is subtracted from twice the cube of the input.
(c) The output is 6.
(d) The input is added to the reciprocal of the input.
(e) The input is multiplied by 11 and the 6 is subtracted from this. Finally, 9 is divided by this result.
Altså X (som er input) er divideret med 7.
(5*x^2)-(x^3)
Output er 6
... Jaa er lidt lost..
(a) The input is multiplied by 7.
(b) Five times square of the input is subtracted from twice the cube of the input.
(c) The output is 6.
(d) The input is added to the reciprocal of the input.
(e) The input is multiplied by 11 and the 6 is subtracted from this. Finally, 9 is divided by this result.
Altså X (som er input) er divideret med 7.
(5*x^2)-(x^3)
Output er 6
... Jaa er lidt lost..
Svar #1
21. november 2006 af Lurch (Slettet)
Sær opgave...
Men husk at læse sætningen helt færdig før du skriver ned, så du ikke får forkerte fortegn.
x: input
y: output
a) 7*x
b) 2*(x)^3 - 5*(x)^2
Men husk at læse sætningen helt færdig før du skriver ned, så du ikke får forkerte fortegn.
x: input
y: output
a) 7*x
b) 2*(x)^3 - 5*(x)^2
Svar #2
21. november 2006 af Sannaen (Slettet)
#1
hehe, ja undskyld det var en skrivefejl.
Men havde egentligt fundet ud af det der.
Ellers tak for din besvarelse (:
hehe, ja undskyld det var en skrivefejl.
Men havde egentligt fundet ud af det der.
Ellers tak for din besvarelse (:
Svar #5
22. november 2006 af Sannaen (Slettet)
#4 Tusind tak, tror jeg forstod det nu (: !!
a) f(x) = 7*x
b) f(x) = 2*(x)^3 - 5*(x)^2
c) f(x) = y = 6
d) f(x) = x+(1/x)
e) f(x) = (x * 11) – 6 : 9
a) f(x) = 7*x
b) f(x) = 2*(x)^3 - 5*(x)^2
c) f(x) = y = 6
d) f(x) = x+(1/x)
e) f(x) = (x * 11) – 6 : 9
Skriv et svar til: "Gåde"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
