Matematik
at isolere
22. november 2006 af
tullerpigen (Slettet)
Jeg skal isolere T2 fra ln(k1/k2)=(E/R*(1/T2 - 1/T1))
håber der er nogen kan tjekke det her:
k1/k2 = (E/R) /(T2-T1)
T2 = (E/R) / (T1*(k1/k2))
håber der er nogen kan tjekke det her:
k1/k2 = (E/R) /(T2-T1)
T2 = (E/R) / (T1*(k1/k2))
Svar #1
22. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Jeg er slet ikke med på de nederste linjer. Ser du ikke på
ln(k_1/k_2) = E/R*(1/T_2 - 1/T_1)
eller hvad? Hvis der er tale om denne ligning, ender man med
T_1 = (1/T_2 - ln(k_1/k_2)*R/E)^(-1)
ln(k_1/k_2) = E/R*(1/T_2 - 1/T_1)
eller hvad? Hvis der er tale om denne ligning, ender man med
T_1 = (1/T_2 - ln(k_1/k_2)*R/E)^(-1)
Skriv et svar til: at isolere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
