Matematik
Hjælp
23. november 2006 af
elmozensch (Slettet)
jeg har et matematik projekt for til i morgen og kan ikke løse første opgave. det handler om at differentiere en funktion to gange, så man kan finde det tidspunkt, hvor væksthastigheden er størst.
b
-
a
----------------
f(t) = 1 + k * e^-b * t
b
-
a
----------------
f(t) = 1 + k * e^-b * t
Svar #1
23. november 2006 af elmozensch (Slettet)
jeg har prøvet nu i tre dage og er kommet frem til:
(1+k*e^-b*t)^3 = 2x(1+k*e^-b*t) *k*e^-b*t
jeg tro det går galt når jeg differentiere anden gang. når man differentiere
(1+k*e^-b*t)^2 det bliver til??
kan nogen hjælpe med den
(1+k*e^-b*t)^3 = 2x(1+k*e^-b*t) *k*e^-b*t
jeg tro det går galt når jeg differentiere anden gang. når man differentiere
(1+k*e^-b*t)^2 det bliver til??
kan nogen hjælpe med den
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
