Matematik
talfølger
26. november 2006 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogen der kan svare på dette jeg har følgende
x(n+1)=xn-f(x)/f´(x)
får så at vide at f(x)=sin(x) og x0=3 derudover får jeg at vide at jeg skal bestemme x1, x2, x3 men mindst 9 cifre. Ved godt hvad man skal gøre men det med at få ens decimaler hele tiden kniber, så tænkte på om der er nogen der ved hvordan man trykker en talfølge en på lommeregneren (TI-89) så jeg er sikker på at få det rigtige resultat eller om der evt. er nogen der vil skrive de decimaler de får.
3,........hvad
håber nogen har tid.
x(n+1)=xn-f(x)/f´(x)
får så at vide at f(x)=sin(x) og x0=3 derudover får jeg at vide at jeg skal bestemme x1, x2, x3 men mindst 9 cifre. Ved godt hvad man skal gøre men det med at få ens decimaler hele tiden kniber, så tænkte på om der er nogen der ved hvordan man trykker en talfølge en på lommeregneren (TI-89) så jeg er sikker på at få det rigtige resultat eller om der evt. er nogen der vil skrive de decimaler de får.
3,........hvad
håber nogen har tid.
Skriv et svar til: talfølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
