Matematik
Eksamensopgave 3.016
27. november 2006 af
Cesc (Slettet)
Hej.
Jeg har lidt problemer med denne opg.:
I en firkant ABCD er siden BC parallel med siden AD, og AB=BC=CD=4,1.
Firkantens omkreds er 21,4.
Beregn gradtal for hver af firkantens vinkler.
Jeg håber virkelig der er en venligsjæl der gider at hjælpe lidt med udregninger osv.
På forhånd takker
Jeg har lidt problemer med denne opg.:
I en firkant ABCD er siden BC parallel med siden AD, og AB=BC=CD=4,1.
Firkantens omkreds er 21,4.
Beregn gradtal for hver af firkantens vinkler.
Jeg håber virkelig der er en venligsjæl der gider at hjælpe lidt med udregninger osv.
På forhånd takker
Skriv et svar til: Eksamensopgave 3.016
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
