Matematik
Differentialkvotient
28. november 2006 af
sul (Slettet)
Hej.
Jeg har en opgave som jeg kunne ikke løse. Håber at I kan hjælpe mig.
Opg.:
Udregn funktionstilvæksten ?y, når F(x)= kvadratrod af x-3 , hvor x0= 4 og h = 3.
Håber at jeg får hjælp.
På forhånden tak.
Jeg har en opgave som jeg kunne ikke løse. Håber at I kan hjælpe mig.
Opg.:
Udregn funktionstilvæksten ?y, når F(x)= kvadratrod af x-3 , hvor x0= 4 og h = 3.
Håber at jeg får hjælp.
På forhånden tak.
Skriv et svar til: Differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
