Matematik

Integralregning!!!!!!!!1

29. november 2006 af hans (Slettet)
Nogen dér kan løse den her for mig:

integralet fra 2e til e : 1/(x*ln(x))

Kan virkelig ikke finde ud af den:S

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2006 af mathon

S 1/(x*ln(x)dx = S 1/ln(x)*1/x*dx, x>0

sæt t=ln(x), hvoraf dt/dx=1/x eller dt=1/x*dx

S 1/t*dt = ln(t) = ln(ln(x))

2e
S 1/(x*ln(x)dx
e

2e
[ln(ln(x))] = ln(ln(2e)) - ln(ln(e))
e

ln(ln(2)+ln(e)) - ln(1)

ln(ln(2)+1) - 0

ln(ln(2)+1)

Svar #2
29. november 2006 af hans (Slettet)

Mange tak Hr.

Skriv et svar til: Integralregning!!!!!!!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.