Matematik
hjælp.
29. november 2006 af
Camz (Slettet)
jeg har fået en besynderlig opgave...
maskin----81dB
maskin-----84dB
jeg skal bestemme lydinstensiteten for hver maskin.
formlerne er: lydstyrke: L=10*log(I*10^16)
lydintensiteten: I=0,05*10^-10
please hjælp.... opgaven skal afleveres snart,
på forhånd tak...
Camz
maskin----81dB
maskin-----84dB
jeg skal bestemme lydinstensiteten for hver maskin.
formlerne er: lydstyrke: L=10*log(I*10^16)
lydintensiteten: I=0,05*10^-10
please hjælp.... opgaven skal afleveres snart,
på forhånd tak...
Camz
Svar #2
29. november 2006 af Camz (Slettet)
jeg har kun de oplysninger, som jeg har skrevet...
så måske mangler der noget....men fx. hvad?
så måske mangler der noget....men fx. hvad?
Skriv et svar til: hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
