Matematik
tangentligning
30. november 2006 af
3700-Line (Slettet)
En integralkurve til differentialligningen
dy/dx = y/y-1 , y>1
går gennem P(1,2)
Bestem en ligning for tangenten til denne kurve i punktet P.
Mit bud er:
y´=2/2-1 = 2
y+2=2(x+1)
Er det rigtigt??
dy/dx = y/y-1 , y>1
går gennem P(1,2)
Bestem en ligning for tangenten til denne kurve i punktet P.
Mit bud er:
y´=2/2-1 = 2
y+2=2(x+1)
Er det rigtigt??
Skriv et svar til: tangentligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
