Matematik
Integralregning
30. november 2006 af
hans (Slettet)
Nogen som kan løse dette integrale for mig, har 5 andre for, som ligner den her, så tror måske jeg kan fatte de andre, hvis der er en som kan løse den her for mig?:
Integralet fra 4 til 1: ((lnx)/kv.roden(x))*dx
Integralet fra 4 til 1: ((lnx)/kv.roden(x))*dx
Svar #1
30. november 2006 af ibibib (Slettet)
Du skal benytte partiel integration.
g(x)=lnx og
f(x)=1/kvrod(x).
Resultatet bliver [2kvrod(x)lnx-4kvrod(x)] hvor grænserne skal indsættes.
Hvis nedre grænse er 1 og øvre er 4 bliver facit:
8ln2-4 = 1,545
g(x)=lnx og
f(x)=1/kvrod(x).
Resultatet bliver [2kvrod(x)lnx-4kvrod(x)] hvor grænserne skal indsættes.
Hvis nedre grænse er 1 og øvre er 4 bliver facit:
8ln2-4 = 1,545
Svar #2
02. december 2006 af hans (Slettet)
Jeg forstår ikke hvad du gør før du kommer til: resultatet bliver: ????
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
