Matematik
Stamfunktioner, haster
01. december 2006 af
Peri (Slettet)
Hvis man har en stamfunktion, hvis grænser er fra 1 til 4 (dvs. 4 står øverst og 1 står nederst), og der står ((kvadratroden af x)-1)/2x dx, hvordan kan man så løse den uden at bruge lommeregner?
Svar #1
01. december 2006 af eightx2 (Slettet)
4
S (sqrt(x)-1)/2x dx = 0,5*S (sqrt(x)-1)/x dx = 0,5*S x^(-1/2)-1/x dx
1
S (sqrt(x)-1)/2x dx = 0,5*S (sqrt(x)-1)/x dx = 0,5*S x^(-1/2)-1/x dx
1
Skriv et svar til: Stamfunktioner, haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
