Matematik
Differentialligning
02. december 2006 af
Santafun (Slettet)
Hey jeg har problemer med at finde en differentialligning til følgende:
2a-2ax+b+5ax^2+5bx+5c = 5x^2+7x
a = 1
Derfor:
2-2x+b+5x^2+5bx+5c = 5x^2+7x
Ved bare ikke hvordan jeg nu finder b, men ved den skal være 3.
Har prøvet mange forskellige ting, men kan ikke få den til 3..!! Håber nogle vil hjælpe tak
2a-2ax+b+5ax^2+5bx+5c = 5x^2+7x
a = 1
Derfor:
2-2x+b+5x^2+5bx+5c = 5x^2+7x
Ved bare ikke hvordan jeg nu finder b, men ved den skal være 3.
Har prøvet mange forskellige ting, men kan ikke få den til 3..!! Håber nogle vil hjælpe tak
Svar #1
02. december 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Øhhh ... finde en differentialligning til en ligning? Umiddelbart giver det ikke meget mening det du skriver.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
