Matematik

Bestem Løsning

02. december 2006 af 3700-Line (Slettet)
Bestem til differentialligningen:

dy/dx=cosx/y , y>0
den løsning, hvis graf indholder puntet P(pi,2).

Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2006 af Lurch (Slettet)

står der:
dy/dx=cos(x)/y , y>0

??

Svar #2
02. december 2006 af 3700-Line (Slettet)

ja det er dy/dx=cos(x)/y , y>0

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2006 af Lurch (Slettet)

Så skal du anvende separation af de variable for at finde f

dy/dx=cos(x)/y

y*dy = cos(x)*dx

Skriv et svar til: Bestem Løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.