Matematik
differentialligning
03. december 2006 af
Freder (Slettet)
sidder og arbejder med denne opgave, men kan ikke lige hitte ud af hvordan jeg skal løse den:
vis at funktionen
f(x)=3e^-x^2
er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y'=-2xy, y(0)=3
håber der er nogen der kan hjælpe?
vis at funktionen
f(x)=3e^-x^2
er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y'=-2xy, y(0)=3
håber der er nogen der kan hjælpe?
Svar #1
03. december 2006 af Lurch (Slettet)
ingen grund til to tråde. Hvis du ikke forstod mit svar kan du bare spørge
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=285682
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=285682
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
