Matematik

Radiantal

03. december 2006 af La Gioconda (Slettet)
Hey! Nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:

Bestem radiantallet for en centervinkel i en cirkel med radius 2,5 cm, når den spænder over en bue, der er 2 cm lang.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2006 af Lurch (Slettet)

buelængde = radius * vinkel

Svar #2
04. december 2006 af La Gioconda (Slettet)

2 cm = 2,5 cm * vinkel
2cm/2,5cm = 0,8 er det svaret??
el:
(0,8*pi)/180=0,01396 ???

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2006 af filleellif (Slettet)

0,8

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2006 af filleellif (Slettet)

0,8

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2006 af Lurch (Slettet)

Vinklen er 0,8 radianer. I grader bliver det
v(rad) = pi/180 * v(grad)
v(grad) = v(rad)*180/pi =
v(grad) = 46 grader ca.

Skriv et svar til: Radiantal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.