Matematik
lignings opgave..
04. december 2006 af
mm :) (Slettet)
Kim er 5 år og Peter er 17 år.
Hvor mange år skal der gå før Peter er præcis dobbelt så gammel som Kim?
Jeg har prøvet det her;
17*2-5= 29 år
er det rigtigt?
Hvor mange år skal der gå før Peter er præcis dobbelt så gammel som Kim?
Jeg har prøvet det her;
17*2-5= 29 år
er det rigtigt?
Svar #1
05. december 2006 af ibibib (Slettet)
Nej, om 7 år er Kim 12 år og Peter 24 år.
Sæt x=antal år der skal gå.
Løs ligningen (5+x)·2 = 17+x.
Sæt x=antal år der skal gå.
Løs ligningen (5+x)·2 = 17+x.
Skriv et svar til: lignings opgave..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
