Fysik

Brydningsvinkel

05. december 2006 af åge (Slettet)
Jeg har fået en opagve, hvor jeg skal beregne brydningsvinklen ud fra følgene oplysninger

Lyset sendes igennem glas med brydningsindeks 1,52 med en indfaldsvinkel på 45 grader. Desuden er lambda= 638,8 nm.

Jeg har ingen formler til at beregne det. Er der nogle der har formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2006 af mathon

sin(i)/sin(b) = 1.52

sin(b) = sin(i)/1.52 og i=45?

Skriv et svar til: Brydningsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.