Matematik
Haster
05. december 2006 af
sterik (Slettet)
Kunne være fedt med noget hjælp til FSA 2002 Dec opg. 4.2
Handler om Egypternes regne fejl ved udregning af arealet på en trapez. Man skal beregne hvor fejlen er i deres formel: A=(a+c)/2*(b+c)/2 og forklare...
Handler om Egypternes regne fejl ved udregning af arealet på en trapez. Man skal beregne hvor fejlen er i deres formel: A=(a+c)/2*(b+c)/2 og forklare...
Svar #1
05. december 2006 af Lurch (Slettet)
er du sikker på der ikke skal stå
A=(a+c)/2 * (b+d)/2
?
A=(a+c)/2 * (b+d)/2
?
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
