Fysik

Km/t

05. marts 2004 af TDP (Slettet)
Hvor meget er 36 km/t i m/s

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

36 km/h = 10 m/s

Generelt:

x km/h = x (1000 m)/(3600 s) = x/3,6 m/s

Svar #2
06. marts 2004 af TDP (Slettet)

Forstår ikke hvad du skriver. Kan du i stedet for ikke skrive resultatet ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvad snakker du om? Det har jeg da lige gjort.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2004 af emul (Slettet)

36km er det samme som 3600m, og får at for dem i sek. i stedet for timer, skal du dividerer 3600m, med 3600s

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2004 af erdos (Slettet)

Generelt er omregningstallet 3,6. Hvis du skal lave om til m/s dividerer du med 3,6, og hvis du skal lave om til km/t ganger du med 3,6.

Hvorfor, har de to andre beskrevet, og hasek har faktisk også givet dig resultatet (det første han skriver).

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2004 af sontas (Slettet)

36km = 36000m
og en time = 60*60 = 3600s, da en time består af 60minutter, som hver er indeholdt 60sekunder.

dvs :

36000m/3600s <=> 10m/s

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2004 af emul (Slettet)

det var en skrive fejl, jeg glemte et nul i 36km,
sorry

Skriv et svar til: Km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.