Matematik
Vektorregning
06. december 2006 af
04w-jt (Slettet)
En Vektor v har koordinatsættet [2;-3].
Tegn en firkant ABCD, hvor:
vektor AB= vektor v
vektor BC= vektor v + 2*vektor,hat v
vektor CD= -2*vektor v + vektor,hat v
Jeg får koordinaterne til:
vektor BC: [8;1]
vektor CD: [7;-4]
Når jeg tegner det, så får jeg det ikke til at ligge som en firkant, men mere som en butterfly.
Er der nogen der kan hjælpe mig?
Tegn en firkant ABCD, hvor:
vektor AB= vektor v
vektor BC= vektor v + 2*vektor,hat v
vektor CD= -2*vektor v + vektor,hat v
Jeg får koordinaterne til:
vektor BC: [8;1]
vektor CD: [7;-4]
Når jeg tegner det, så får jeg det ikke til at ligge som en firkant, men mere som en butterfly.
Er der nogen der kan hjælpe mig?
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
