Matematik

afstand..at indtaste..haster :)

07. december 2006 af tralalalala (Slettet)
Jeg kender et centrum koordinat (2;2) og en linje y = -3x-12.

Jeg skal nu bestemme en ligning for cirklen, der tangerer linjen og vil bruge den formel, hvor man finder afstanden mellem et punkt og en linje for hermed at finde det der svarer til cirklens radius.

Men jeg kan ikke rigtig finde ud af at indtaste udtrykkene for lommeregneren siger altid "quit or go to"

Dist(P,l) = |-3*2+(-12)-2|/v(-3^2+1)

Det er bare ovenstående der skal indtastes, er der nogen der kan det??

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Det er fordi du har lavet en åbenlys fejl på lommeregneren. Hvis jeg indtaster 5+/5 på lommeregneren så siger den "quit or go to" fordi udtrykket strider mod al logik.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Det er fordi du har lavet en åbenlys fejl på lommeregneren. Hvis jeg indtaster 5+/5 på lommeregneren så siger den "quit or go to" fordi udtrykket strider mod al logik.

Svar #3
07. december 2006 af tralalalala (Slettet)

men hvor er fejlen så i ovenstående udtryk? bortset fra at hvor der står "v" menes der kvadratrod

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Løsningen er altså utrolig indlysende. Du bliver nødt til at tage dig sammen.

Svar #5
07. december 2006 af tralalalala (Slettet)

luk da arret din spasser.. har selv fundet løsningen.. men hvad laver du på en side for lektiehjælp, når du bare er ude på at pleje dit ego på andres bekostning?? var der nogen der sagde komplekser..

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

"var der nogen der sagde komplekser"?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

"var der nogen der sagde komplekser"?

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Jeg hjælper folk på det naturvidenskablige område, og jeg kan ikke se, hvorfor jeg pludselig skal udsættes for kritik.

Svar #9
07. december 2006 af tralalalala (Slettet)

du hjælper ikke mig, men gør med udtryk som "åbenlys fejl" "strider mod al logik" "løsningen er utrolig indlysende" "tag dig sammen" kun opmærksom på, hvor håbløs du synes jeg er, bare fordi jeg ikke er lige så intelligent som dig. du kunne jo give mig et hint evt. som de fleste andre herinde gør. det er lektieHJÆLP. så meget ved jeg

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Ok. Det har du nok ret i.
y og radius står vinkelret på hinanden. Hældningen er hermed bestemt da: -3a=-1
a=0,33
Det er hældningen for cirklens radius.

Svar #11
07. december 2006 af tralalalala (Slettet)

nu er det bare sjovt at du ikke svarer på opgaven, som var at finde cirklens radius, som er kvadratrod(40).

måske er du slet ikke så intelligent SLAM

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Jo. Et mellemresultat giver jeg dig. Hvis jeg giver dig hele løsningen ville du jo ikke lære noget (: Kvadratroden af 40 det dobblte af kvadratod 10.

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Har du tjekket din løsning i facitlisten?

Svar #14
07. december 2006 af tralalalala (Slettet)

jeg havde ikke brug for mellemregninger. hvorfor betvivler du mit resultat

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Har du tjekket din løsning i facitlisten?

Svar #16
08. december 2006 af tralalalala (Slettet)

der er ingen og det er rigigt

Brugbart svar (0)

Svar #17
08. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Hvordan er du sikker på det?

Brugbart svar (0)

Svar #18
08. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Jeg kan se, at du har problemer med en anden opgave, som er på et helt andet (meget lavere) niveau end denne her opgave. Din lingvistik viser, at du besidder en fleksibel tankegang, men jeg kan allerede konkludere, at din IQ ikke overskrider 130.

Svar #19
08. december 2006 af tralalalala (Slettet)

hvem spurgte dig om min IQ? og på hvilket tyndt grundlag baserer du din konklusion. en mensa-test indeholder typisk 100 opgaver. alt andet lige kan jeg ligeså umotiveret konkludere, at du er et socialt afvigende individ, der har et prætentiøst behov for at vurdere andres matematiske intelligens. har du hørt om de syv intelligenser

Brugbart svar (0)

Svar #20
08. december 2006 af mathon

...kunne man i tolerancens lovprisning af SP-brugernes intelligensdiversitet anmode om mere poetisk kommunikative udtryksformer, så læserne ikke rives så aldeles ud af deres - gennem længere tid oparbejdede - gemytlige og gensidigt fordragelige jule-gløgg-stemning?...

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.