Matematik

omskriv

09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)
9x^2+6xy+y^2=?
16w^2+40wk+25k^2=?

100-20x+x^2

x^4-r^2
169b^2c^2-49


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Kig på kvadratsætningerne. Prøv selv først, så kigger vi på, om det er rigtigt.

Eksempel:

9x^2 + 6xy + y^2
=>
(3x+y)^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2006 af ibibib (Slettet)

Benyt kvadratsætningerne
fx.
9x^2+6xy+y^2 = (3x+y)^2

Svar #3
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

er der nogen der vil hjælpe mig? jeg har virkelig bruge for hjælp det er fordi det skal afleveres på mandag

Svar #4
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

16w^2+40wk+25k^2 <=> (4w+5k)^2
er det rigtig???

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#4.
Yes.

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2006 af mathon

SÅDAN!

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. december 2006 af ibibib (Slettet)

Ja

Svar #8
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

tak for hjælpet!!

Svar #9
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

hvad så med det: -4c+4+c^2=?

jeg kan ikke tage kvadratrod af -4

Brugbart svar (0)

Svar #10
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#9.
Opfat '-4c' som "det dobbelte produkt".

Svar #11
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

er der nogen der ved hvordan det skal laves???

jeg tror at det skal laves sådan (2+4)^2+c men det passer ikke rigtig sammen...

Brugbart svar (0)

Svar #12
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#11.
Nej.

-4c + 4 + c²

Første led: sqrt(4) = 2 ell. -2
Andet led: sqrt(c²) = c

For at det dobbelte produkt kan give -4c, skal du vælge -2 som løsningen af første led. Derfor bliver det dobbelte produkt lig med: 2*(-2*c)

Dvs.

(-2 + c)²


Svar #13
09. december 2006 af barbie_girl (Slettet)

takker

Skriv et svar til: omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.