Matematik
Blækregnings hjælp "Haster"
11. december 2006 af
growern (Slettet)
Hey står lige og mangler hjælp til et par opgaver i en blækregning.
Håber der sidder et en der lige kan hjælpe mig ( er jeg sikkert på ), vil sætte pris på det.
**Skal bruge alle mellemregningerne**
Stykkerne lyder som følgende:
OPG 1: Opskriv en formel for rumfanget af en lukket kasse, hvis længde er 1.4 gange større end bredden, og hvor højden er halvdelen af bredden. Opskriv en formel for overfladearealet. Isolér højden i hver af de 2 formeler
OPG 2:
Arealet A af den krumme overflade af en keglestub er produktet af pi, siden s og summen af radierne r og R i endefladerne. Opskriv en formel for A
På forhånd mange tak!
Håber der sidder et en der lige kan hjælpe mig ( er jeg sikkert på ), vil sætte pris på det.
**Skal bruge alle mellemregningerne**
Stykkerne lyder som følgende:
OPG 1: Opskriv en formel for rumfanget af en lukket kasse, hvis længde er 1.4 gange større end bredden, og hvor højden er halvdelen af bredden. Opskriv en formel for overfladearealet. Isolér højden i hver af de 2 formeler
OPG 2:
Arealet A af den krumme overflade af en keglestub er produktet af pi, siden s og summen af radierne r og R i endefladerne. Opskriv en formel for A
På forhånd mange tak!
Svar #1
11. december 2006 af mathon
bredden sættes til: x
længden til: 1.4x
højden til x/2
V(x) = x/2*x*1.4x = 0.7x^3
areal:
låg/bund : 2*x*1.4x = 2.8x^2
bredde-sider: 2*x/2*x = x^2
længde -sider: 2*x/2*1.4x = 1.4x^2
a(x) = 5.2x^2
længden til: 1.4x
højden til x/2
V(x) = x/2*x*1.4x = 0.7x^3
areal:
låg/bund : 2*x*1.4x = 2.8x^2
bredde-sider: 2*x/2*x = x^2
længde -sider: 2*x/2*1.4x = 1.4x^2
a(x) = 5.2x^2
Svar #3
11. december 2006 af growern (Slettet)
De 2 opgaver har intet med hinanden at gøre.
Det er 2 forskellige opgaver, glem opgave 1!
Jeg har brug for hjælp til OPG 2:
Arealet A af den krumme overflade af en keglestub er produktet af pi, siden s og summen af radierne r og R i endefladerne. Opskriv en formel for A
Det er 2 forskellige opgaver, glem opgave 1!
Jeg har brug for hjælp til OPG 2:
Arealet A af den krumme overflade af en keglestub er produktet af pi, siden s og summen af radierne r og R i endefladerne. Opskriv en formel for A
Svar #4
11. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)
Når du opretter et nyt indlæg, vil jeg råde dig til at tillægge det et mere seriøst navn. Det skader forsiden, hvis der står noget, der ligner "børnesprog" hvis du forstår?
Skriv et svar til: Blækregnings hjælp "Haster"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
