Matematik
b=c*cosA?
12. december 2006 af
balerte (Slettet)
Står en halveringslinie vinkelret på den modstående side?
Og kan man sig b=c*cosA?
eller hva hedder formlen for b, hvis man ikke har siden a men alle vinklerne og c.
håber spørgsmålet var til at forstå..
Og kan man sig b=c*cosA?
eller hva hedder formlen for b, hvis man ikke har siden a men alle vinklerne og c.
håber spørgsmålet var til at forstå..
Svar #1
12. december 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Nej, det er højden der står vinkelret på grundlinien. Prøv at tegne en meget "skæv" trekand, så kan du overbevise dig om det.
Hvad er a, b,og c og A og hvordan ser din trekant ud?
Hvad er a, b,og c og A og hvordan ser din trekant ud?
Svar #2
12. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
b = c*cosA
...er god nok, såfremt du kender vinkel A og hypotenusen c.
...er god nok, såfremt du kender vinkel A og hypotenusen c.
Skriv et svar til: b=c*cosA?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
